ΕΛΛΑΔΑ

Διαγωνισμός για συντήρηση της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγ. Ορους

Διαγωνισμός για συντήρηση της Ιεράς Μονής Φιλοθέου Αγ. Ορους

Διεθνή διαγωνισμό προκήρυξε η Ιερά Κοινότητα Αγίου Όρους για τις εργασίες στη Δυτική πτέρυγα της Ιεράς Μονής Φιλοθέου και απέστειλε περίληψη προκήρυξης στις 6 Φεβρουαρίου.

Σε αυτήν ανακοινώνει συγκεκριμένα πως προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη πρόσφορα (σε κάθε μία από τις ομάδες υλικών), για την προμήθεια και παράδοση οικοδομικών υλικών για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ Ι. Μ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ» στην Ι. Μονή Φιλοθέου στο Άγιον Όρος, το οποίο υπάγεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013» που εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.

Η προϋπολογιζόμενη συνολική δαπάνη είναι 187.980,00 ευρώ. Η προθεσμία εκτέλεσης της σύμβασης υπολογίζεται από την υπογραφή της έως και 30-04-2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν: α) Φυσικά ή Νομικά Πρόσωπα που έχουν νόμιμα συσταθεί σύμφωνα με τη νομοθεσία ενός από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή τα κράτη μέλη του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ή τα κράτη μέλη που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία Δημοσίων Συμβάσεων (G.P.A.) του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου και έχουν την έδρα τους στο εσωτερικό ενός από τα παραπάνω κράτη, β) Συνεταιρισμοί εμπορίας, γ) Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά, δ) Κοινοπραξίες προμηθευτών.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής προσφορών είναι : 2αΑπριλίου 2013 ημέρα Τρίτη μέχρι τις 10.00 π.μ. στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ιεράς Κοινότητος Αγίου Όρους στην Διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 6- 54642 - Θεσσαλονίκη.