ΕΛΛΑΔΑ

«Στολίζει» Μπουτάρη η Παπαγεωργοπούλου

«Στολίζει» Μπουτάρη η Παπαγεωργοπούλου

Επίθεση από τη σύζυγο του φυλακισμένου πρώην δημάρχου στο σημερινό πρώτο πολίτη της Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι ό,τι καλύτερο να επιστρέφει κανείς από ταξίδι στην Τουρκία όπου δήλωσε «αδελφός» των γειτόνων και να δέχεται σφοδρή επίθεση μέσα από μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα.

Την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη έκανε η σύζυγος του φυλακισμένου προκατόχου του για όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο κ. Μπουτάρης. Η κ. Ελένη Παπαγεωργοπούλου χαρακτήρισε «τραγική» την κατάθεση που έκανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εναντίον του συζύγου της, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε σήμερα από τη “RealNews”.

Έφθασε μάλιστα να χαρακτηρίσει τον φυλακισμένο σύζυγό της, τον κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, «αποδιοπομπαίο τράγο» ενώ «στόλισε» τον κ. Μπουτάρη.

«Μόνο όσοι γνωρίζουν από κοντά τον Βασίλη ξέρουν πόσο σοβαρός και κλειστός άνθρωπος είναι. Ηταν πάντα θεσμικός. Σεβόταν τη θέση του και το αξίωμά του και γι' αυτό εμφανιζόταν πάντα καλοντυμένος και προσεγμένος. Δεν θα δεχόταν ποτέ πρέσβεις ή αρχηγούς κρατών με μπλουτζίν, σκουλαρίκι ή σαύρα τατουάζ. Η κατάθεση του Μπουτάρη ήταν τραγική. Γιατί ο Μπουτάρης είναι δήμαρχος ελέω Βασίλη», δηλώνει η κ. Παπαγεωργοπούλου.

Όταν συγχώρησε τον Μπουτάρη

Ενδιαφέρον όμως και η συνέχεια της αφήγησης της κ. Ελένης Παπαγεωργοπούλου: «Χάρη στην καλή του την καρδιά ο Παπαγεωργόπουλος τον συγχώρεσε όταν δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση που του είχε υποβάλει για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που είχε εξαπολύσει σε βάρος του. Ήρθε ο ίδιος και τον παρακάλεσε προσωπικά. Ο Βασίλης του είπε “Τα λόγια είναι εύκολα. Θέλω γραπτή δήλωση” και εκείνος του έδωσε ένα κείμενο με την υπογραφή του στο οποίο αναφέρει πόσο τον σέβεται και τον υπολήπτεται. Και τώρα ήρθε στο δικαστήριο και μίλησε για συμμορία και ομερτά».

Διαβάστε επίσης: