ΕΛΛΑΔΑ

Η απάντηση του γείτονα της Βίκυς Σταμάτη στο εξώδικο

Η απάντηση του γείτονα της Βίκυς Σταμάτη στο εξώδικο

Έξω φρενών έγινε ο Μιχάλης Χαρίτος, ο πρώην γείτονας του ζεύγους Τσοχατζοπούλου, με το εξώδικο που του έστειλε η Βίκυ Σταμάτη, επειδή αποκάλυψε σε δημοσιογράφους διάφορα στοιχεία για την χλιδάτη ζωή τους με αποκορύφωμα τους φουσκωμένους λογαριασμούς που αναγκαζόταν να πληρώνει όσο ζούσε στο νεοκλασικό με το ζεύγος.

«Με κατηγορεί ότι έδειξα το σπίτι της. Ας έρθει τώρα οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να δει ότι είναι κλειδωμένα. Πρέπει να έρθει κάποιος που έχει τα κλειδιά, διαφορετικά είναι κλειδωμένα όλα» είναι η απάντηση του 77χρονου επιχειρηματία για τα όσο του καταλογίζει η πρώη γειτόνισσά του.

'Οσο για το περιβόητο «φέσι» στην ΕΥΔΑΠ λέει: "Όσο ζούσε στο σπίτι η Κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ πότε 900 ευρώ. Όταν σφραγίστηκε το σπίτι το νερό ερχόταν μόνο 30 ευρώ. Από τα 1.200 ευρώ εγώ πλήρωνα τα 2/3 και αναγκάστηκα να βάλω νέο ρολό» σημειώνει ο Μ. Χαρίτος, καταλήγοντας ότι θα απαντήσει με εξώδικο. Όταν έλαβα το εξώδικο θύμωσα. Με κατηγορεί ότι θέλω να της πάρω το σπίτι με πλειστηριασμό. Μακάρι να είχα τα λεφτά. Εγώ δεν μπορώ να συντηρήσω το δικό μου σπίτι τώρα με τους φόρους."

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα υποβρύχια ο κ. Χαρίτος υποστηρίζει πως η γειτονιά του έχει γίνει πλέον... αξιοθέατο. «Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αεροπαγείτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι αυτό. Έχει κόσμο από κάτω και βλέπει» τονίζει ο επιχειρηματίας περιγράφοντας τις σκηνές με τα πούλμαν που σταματούν μπροστά από το σπίτι και τους ξεναγούς που αφηγούνται στους τουρίστες την... αμαρτωλή ιστορία του σπιτιού.