ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr προσφέρει σε 3 υπερτυχερούς δωρεάν θέση στάθμευσης

Το Newsbomb.gr προσφέρει σε 3 υπερτυχερούς δωρεάν θέση στάθμευσης

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ!

To Komerax Parking είναι η απάντηση στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για άνετη , ασφαλή και γρήγορη στάθμευση στο κέντρο της πόλης. Με παρουσία περισσότερη από 40 χρόνια το parking είναι από τους μεγαλύτερους σταθμούς αυτοκινήτων στην Αθήνα. Με αμερικανικές προδιαγραφές που έχουν ως βασική αρχή την καλή εξυπηρέτηση του πελάτη , είναι από τους λίγους σταθμούς που ο πελάτης παρκάρει το αυτοκίνητο μόνος του σε άνετες και ασφαλείς θέσεις, το κλειδώνει και παίρνει τα κλειδιά μαζί του, σε αντίθεση με άλλα στενόχωρα parking όπου μεσολαβεί παρκαδόρος και πολλές φορές κακομεταχειρίζονται τα αμάξια.

Το κτίριο που βρίσκεται Χαλκοκονδύλης 40-42 στην Αθήνα, είναι ένα πολυώροφο σύγχρονο οικοδόμημα, χωρίς κλειστοφοβικά υπόγεια που παρέχει στους πελάτες του 11 άνετους και ευρύχωρους ορόφους με μεγάλες θέσεις και φαρδιές ράμπες διπλής κυκλοφορίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Απέχει μόλις 200 μέτρα με τα πόδια από την Πλατεία Ομονοίας, με άμεση πρόσβαση στις δημόσιες υπηρεσίες της Αθήνας.

Για ταχύτατη εξυπηρέτηση χωρίς ασανσέρ αυτοκινήτων και παρκαδόρους και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, ΔΗΛΩΣΤΕ συμμετοχή και καλή επιτυχία!