ΕΛΛΑΔΑ

Κ. Χαρδαβέλλας: Ποιοι δολοφόνησαν την ΑΕΚ

Κ. Χαρδαβέλλας: Ποιοι δολοφόνησαν την ΑΕΚ

Για τη «δολοφονία» της ΑΕΚ και για το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτή μίλησε ο Κώστας Χαρδαβέλλας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και στη web TV του Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαβέλλα υπάρχουν ηθικοί αλλά και φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα της ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση. Τόνισε ότι δεν ευθύνονται οι νεαροί σε ηλικία παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας, που όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε «κλήθηκαν από πέρυσι να σηκώσουν στους αδύναμους ώμους τους αυτή την παλιά φανέλα της ΑΕΚ».

Ιδιαίτερες ευθύνες καταλογίζει στους ανθρώπους που πέρασαν από τη διοίκηση και έφθασαν την ΑΕΚ σε αυτό το σημείο. Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα, στον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος παραμένει ατιμώρητος.

Παράλληλα, ο κ. Χαρδαβέλλας υποστήριξε πως την ευθύνη έχουν και οι οπαδοί που μπήκαν λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα (ΑΕΚ-Πανθρακικός), οι οποίοι «ουσιαστικά έστειλαν αυτοί την ΑΕΚ στην κόλαση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η «πίκρα» για τους φίλους του ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο ο υποβιβασμός μίας ιστορικής ομάδας, όπως η ΑΕΚ, αλλά και η αδιαφορία που φαίνεται να δείχνει η πολιτεία σχετικά με τη βία στα γήπεδα.

Δείτε στο video της web TV τις δηλώσεις του κ. Χαρδαβέλλα