ΕΛΛΑΔΑ

Συζητήσεις για την αστυνόμευση στη Σητεία

Συζητήσεις για την αστυνόμευση στη Σητεία

πίσκεψη στο Δήμαρχο του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης


Το Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγος κ. Εμμανουήλ Παραβολιδάκης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου κ. Φανούριος Μανιαδάκης. Συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας στην περιοχή όπως αναφέρει το cretalive.gr

Όπως δήλωσε ο κ. Παραβολιδάκης, η επίσκεψή του στη Σητεία σκοπό είχε την εξέταση ασφάλειας της περιοχής εν όψει της νέας τουριστικής σαιζόν και της καλοκαιρινής περιόδου στην διάρκεια της οποίας ο πληθυσμός αυξάνεται.

Ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους και αφού αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε και έχει εκάστοτε με τους εκπροσώπους της αστυνομίας, τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν σε διάφορες περιοχές του Δήμου Σητείας, αφού είναι ο μεγαλύτερος δήμος σε έκταση και χρειάζεται για τον λόγο αυτό αυξημένη αστυνομική δύναμη, ζήτησε την ενίσχυση του Αστυνομικού τμήματος Σητείας και του Αεροδρομίου Σητείας για την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών, αφού και ο Δήμος Σητείας και η Αστυνομία έχουν προτεραιότητα και μέριμνα, την ασφάλεια των πολιτών την οποία θα επιτύχουν όπως συμφώνησαν, πάντα με καλή συνεργασία μεταξύ τους.