ΕΛΛΑΔΑ

Συγκινητικό: 8χρονη ταξίδεψε από τη Μυτιλήνη για τον Τόμας!

Συγκινητικό: 8χρονη ταξίδεψε από τη Μυτιλήνη για τον Τόμας!

Η επιθυμία της να βρεθεί έστω και για λίγο κοντά του ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια...

Ο λόγος για την 8χρονη μαθήτρια της Μυτιλήνης που ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της ηθοποιού και να του προσφέρει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό δώρο, σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

Κανέναν έως τώρα δεν έχει αφήσει ασυγκίνητο το προσωπικό δράμα που βιώνει η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Το αγγελουδάκι με δάκρυα στα μάτια ζήτησε από τους γιατρούς να του δώσουν ένα μικρό μπουκαλάκι με αγιασμό από τον Άγιο Ραφαήλ. Στη συνέχεια άφησε κολάζ φωτογραφιών του Τόμας δίπλα στα δεκάδες δώρα που έχουν στείλει οι θαυμαστές του, δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη συμπαράσταση τους.

Η κίνηση της μικρής μαθήτριας συγκίνησε όλους όσοι ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή. «Ο Άγιος Ραφαήλ είναι ο προστάτης των ασθενών», είπε, θέλοντας να πείσει τις νοσοκόμες της βάρδιας να δώσουν το δώρο της στον Τόμας. Μια από τις νοσηλεύτριες του ΚΑΤ, στη διαπίστωση της τεράστιας αγάπης που δείχνουν καθημερινοί άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά στην περιπέτεια του ηθοποιού, ξέσπασε σε κλάματα.

Στο πλευρό της οικογένειας στέκονται δεκάδες θαυμαστές του Τόμας, που καθημερινά περνούν την πόρτα του νοσοκομείου προκειμένου να μάθουν για την εξέλιξη της υγείας του.