ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 43χρονου στο αυτοκίνητο της αστρολόγου»

«Δεν υπάρχουν αποτυπώματα του 43χρονου στο αυτοκίνητο της αστρολόγου»

Θρίλερ...

Για ανατροπή στα δεδομένα κάνει λόγο ο δικηγόρος του 43χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 55χρονηςαστρολόγου Νατάσας Λιβάνη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του 43χρονου δεν έχουν βρεθεί αποτυπώματα του πελάτη του στην θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της 55χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της.

Η πλευρά του 43χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε την αστρολόγο χτυπώντας τη με το αυτοκίνητό της μετά από καυγά που είχαν μιλά για κενά στην υπόθεση.

Ο ίδιος ο 43χρονος εξακολουθεί να κατηγορεί τρίτο πρόσωπο λέγοντας ότι παρενοχλούσε τόσο την αστρολόγο, όσο και τον ίδιο, ενώ λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της 55χρονης.

Με γραπτή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο συνήγορός του ο 43χρονος εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο της αστρολόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος υποστηρίζει πως δεν θυμάται τίποτα. Λέει πως θυμάται ότι είχαν καυγά, ότι ήπιε, αλλά πως μετά ότι υπάρχει ένα κενό, καθώς θυμάται μόνο πως ξύπνησε στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο τα στοιχεία είναι επιβαρυντικά.

Οι πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για γενετικό υλικό του 43χρονου σε σημεία του σώματος της 55χρονης που δείχνουν πάλη, ενώ επιβαρυντική είναι και η κατάθεση του γιου της αστρολόγου.