ΕΛΛΑΔΑ

Δύο Ελληνες αναζητά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Δύο Ελληνες αναζητά η Αστυνομία για τους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιούν οι Αρχές στο Ηράκλειο, προκειμένου να εντοπίσουν τα δύο άτομα που πυροβόλησαν εναντίον τρίτου, τα ξημερώματα της Μεγάλης Πέμπτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια νεαρή κοπέλα.

Την 25χρονη κοπέλα που βρισκόταν στην οδό Μιλάτου, πέτυχε μια «αδέσποτη» σφαίρα στο πόδι και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τις πρώτες βοήθειες.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι δράστες είναι δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 55 ετών. Όπως αναφέρουν, «κατά τη διάρκεια προκαθορισμένης συνάντησης που είχαν ο 24χρονος και ένας 54χρονος ημεδαπός, για μεταξύ τους διαφορές, δυο ακόμη ημεδαποί ηλικίας 43 και 55 ετών, πυροβόλησαν σε βάρος του 24χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 25χρονης».

«Ήμουν σε ένα μπαρ της Μιλάτου, κάποια στιγμή βγήκα για λίγο στο πεζόδρομο και ακούω τον πρώτο πυροβολισμό. Λίγο μετά, έρχεται ο δεύτερος και αισθάνομαι ένα τσούξιμο στο πόδι. Τότε αντιλαμβάνομαι πως έχω τραυματιστεί, παράλληλα βλέπω και ένα άνδρα με ένα μαύρο μπουφάν να τρέχει» ανέφερε για το περιστατικό η άτυχη κοπέλα.