ΕΛΛΑΔΑ

Kρίσιμη παραμένει η κατάσταση του μικρού Nikita

Kρίσιμη παραμένει η κατάσταση του μικρού Nikita

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση υγείας του 12χρονου αγοριού από τη Ρωσία, το οποίο παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Ο μικρός Νikita υποβλήθηκε χθες σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων που του προκάλεσε στο νωτιαίο μυελό με μαχαίρι ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ.

Οι γιατροί αναμένουν πλέον τη μετεγχειρητική εξέλιξη μετά και την αποσωλήνωση του μικρού ασθενή, χωρίς όμως να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθώς η κάκωση που διαπίστωσαν και μέσω της μαγνητικής τομογραφίας και στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της πολύωρης επέμβασης είναι βαριά.

Χθες ο Ολλανδός οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα Ηρακλείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων. Ο δράστης πήρε προθεσμία ως τη Δευτέρα για να απολογηθεί.

Μάνα Ολλανδού: «To παιδί μου δεν είναι δολοφόνος είναι αυτιστικός»

Εντωμεταξύ για ένα γλυκό αγόρι, το οποίο είναι αυτιστικό μίλησε η μητέρα του 20χρονου Ολλανδού που μαχαίρωσε πάνω από 20 φορές τον 12χρονο Ρώσο, στην Κρήτη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα του Σιρίνο Σράιβερ σε ολλανδική εφημερίδα υποστήριξε πως ο γιος της δεν ήθελε ποτέ να βρίσκεται στο προσκήνιο και να τραβά την προσοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια η πράξη του αποτελεί ένα μυστήριο.

Η ίδια, ακόμη, υποστήριξε πως ήταν αρκετά επιφυλακτική για την απόφαση του γιου της να παραμείνει στην Κρήτη και να εργαστεί στο ξενοδοχείο, στο οποίο διέμεναν όταν έκαναν διακοπές στο νησί.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Παράλυτος μένει ο μικρός Ρώσος

Μάνα Ολλανδού: «To παιδί μου δεν είναι δολοφόνος είναι αυτιστικός»