ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Βόμβα στο αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού

Έκρηξη βόμβας, που ήταν τοποθετημένη κάτω από σταθμευμένο Ι.Χ. στη διασταύρωση των οδών Διομήδους 3 και Αγίας Βαρβάρας, στη Δάφνη, σημειώθηκε στις 4.40 τα ξημερώματα.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο ανήκει στη διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού.

Προηγήθηκε τηλεφώνημα σε μέσα ενημέρωσης στις 4.15 με το οποίο δινόταν διορία 20 λεπτών. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και στις 4.40 η βόμβα εξερράγη.

Από την έκρηξη καταστράφηκε το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω κτήρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά από τζάμια που έσπασαν από την έκρηξη.

Μετά την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά που κατασβέστηκε από πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με τρία οχήματα. Η περιοχή έχει αποκλειστεί από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που βρίσκονται από νωρίς στο σημείο.

Ασύλληπτοι «Πυρήνες» πίσω από τη βόμβα;

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε την υπόθεση της έκρηξης του αυτοκινήτου της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού στη Δάφνη.

Οι ενδείξεις που έχει στα χέρια της η Αντιτρομοκρατική «δείχνουν» περισσότερο προς την πλευρά της τρομοκρατίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ισχυρή βόμβα δεν αποκλείεται να τοποθετήθηκε από ασύλληπτα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: