Απίστευτο: Δείτε πώς πάνε σε παραλία της Ηλείας!

Οι λουόμενοι της παραλίας στο Αρκούδι Ηλείας, έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό αντιμέτωποι με παράξενα περιστατικά. Ελικόπτερα πάνε κι έρχονται πάνω από τα κεφάλια και προσγειώνονται δίπλα στις ομπρέλες τους.

Απίστευτο: Δείτε πώς πάνε σε παραλία της Ηλείας!
1'


"Έλληνες και ξένοι επιχειρηματίες, αγνοώντας προκλητικά τους κανονισμούς εναέριας κυκλοφορίας και προφανώς και το σχέδιο πτήσης που υποβάλλουν, προσγειώνουν τα ελικόπτερα τους στον κόλπο του Αρκουδίου, πάνω στην αμμώδη παραλία και δίπλα από τους λουόμενους".

Τα παραπάνω δημοσιεύει το Ηλεία Live. Πολίτες αναφέρουν ότι πριν από δέκα περίπου ημέρες στις 3 το μεσημέρι, ένα από αυτά τα ελικόπτερα προσγειώθηκε δίπλα τους σηκώνοντας όπως ήταν αναμενόμενο αλλά καθόλου λογικό, ένα τεράστιο σύννεφο άμμου και σκόνης που κάλυψε τα πάντα.

Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαιναν δύο γνωστοί επιχειρηματίες από την Δυτική Ελλάδα με τις συζύγους τους οι οποίοι αφού ήπιαν τον καφέ τους έφυγαν σαν κύριοι μετά από δύο ώρες, αφήνοντας άναυδους τους επισκέπτες και τους λουόμενους.

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τις καταγγελίες πολιτών, ένα ακόμη μικρό ελικόπτερο προσγειώθηκε στον ίδιο χώρο με επιβάτες αυτή τη φορά, Ρώσους επιχειρηματίες.

Οι πολίτες της περιοχής καταγγέλλουν ότι η προσγείωση ελικοπτέρων δίπλα από τις ομπρέλες τους και πολύ κοντά στους λουόμενους, σε χώρο όπου δεν υπάρχει οργανωμένο ελικοδρόμιο, εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την ασφάλειά τους και σημειώνουν ότι τα αποτελέσματα από τυχαίο ατύχημα θα είναι τραγικά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή