ΕΛΛΑΔΑ

Στο αυτόφωρο 47 καταστηματάρχες και μικροπωλητές στα Χανιά

Στο αυτόφωρο 47 καταστηματάρχες και μικροπωλητές στα Χανιά

Σαρωτικοί ήταν οι έλεγχοι που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στα Χανιά καθώς μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο 47 καταστηματάρχες και μικροπωλητές από διάφορες περιοχές του Νομού.

Οι διωκτικές αρχές στα Χανιά σύμφωνα με το flashnews φαίνεται ότι έκαναν άμεσα πράξη την συνεργασία που αποφασίστηκε την Πέμπτη, ύστερα από σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και του Αστυνομικού Διευθυντή Χανίων, Αρτέμη Κουτσαυτάκη, ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και του Δήμου Χανίων για την καλύτερη αστυνόμευση στην πόλη.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα των αστυνομικών επιχειρήσεων, οι οποίες δεν περιορίστηκαν μόνο στην πόλη των Χανίων, οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους:

Οι 47 περιπτώσεις που οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, αφορούν σε παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και παράνομους μικροπωλητές που εντοπίστηκαν σε περιοχές της Παλιάς Πόλης, του Πλατανιά, της Αγ. Μαρίνας, της Αλμυρίδας, της Πλάκας, των Καλυβών, του Καβρού, της Γεωργιούπολης και της Παλαιόχωρας.

Παράλληλα, η αστυνομία, το έργο της οποίας έχει επιφορτιστεί εξαιτίας των νέων δεδομένων στη δημοτική αστυνομία αλλά και λόγω των απαιτήσεων εν μέσω τουριστικής περιόδου, προχώρησε σε 8 συλλήψεις για μέθη σε οδηγούς που βγήκαν στο δρόμο έχοντας καταναλώσει άνω του επιτρεπόμενου ορίου αλκοόλ.

Επίσης βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις από την Τροχαία.

Και οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται...