ΕΛΛΑΔΑ

Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι Πακιστανού

Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής: Έπαιζαν μπάλα με το κεφάλι Πακιστανού

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν περιγράφει πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύεται σε εφημερίδα.

Όπως λέει, όταν τα νεοφώτιστα μέλη δρουν με "επιτυχία", επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση".

Οι ανατριχιαστικές περιγραφές δεν έχουν τέλος: "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι". Προσθέτει πως "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς".

Όπως αναφέρει τα ρόπαλα και τα κλομπ τα έκρυβαν είτε στο κτήριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής. Κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής!

Η περιγραφή της συμπεριφοράς των μελών της ΤΟ Νίκαιας συγκλονίζει: "Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένος στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο, πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν", σημειώνει.