ΕΛΛΑΔΑ

«Ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής»

«Ο Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής»

Σοκ προκαλούν τα όσα αποκάλυψε πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, το οποίο αποχώρησε μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό κανάλι υποστήριξε πως ο 34χρονος Παύλος Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής και μάλιστα, πως ο Γιώργος Ρουπακιάς του είχε εκμυστηρευτεί πως «κάποια στιγμή δεν θα είναι ζωντανός».

Παράλληλα, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα τάγματα εφόδου, τον οπλισμό και τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος όταν με προφάσεις αρνιόταν να εκτελέσει εντολές για επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών.

Αναφερόμενος στον Παύλο Φύσσα δήλωσε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής τον είχαν στοχοποιήσει καθώς ενοχλούνταν από το γεγονός ότι ήταν Αριστερός.

Μάλιστα, σε ερώτηση δημοσιογράφου αν τον ήθελαν νεκρό η απάντηση ήταν αποκαλυπτική: «Ναι, το είχε πει ο Ρουπακιάς ότι αυτός ο άνθρωπος κάποια στιγμή δεν θα είναι ζωντανός. Κάποια στιγμή θα τον λιντσάρουν.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους τα μέλη μέσω μηνυμάτων, το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής ανέφερε πως τους έδιναν εντολή γραπτή μετά από κάθε μήνυμα τα πάντα να διαγράφονται από το κινητό. Ο ίδιος υποστήριξε πως οι εντολές δίνονταν από τα γραφεία του Περάματος. «Είναι ο πυρήνας ο οποίος διοικεί όλα τα τοπικά Σαλαμίνας, Περάματος, Πειραιά και Νίκαιας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το πρώην μέλος υπήρχαν άτομα που πληρωνόντουσαν για τις «δουλειές» της Χρυσής Αυγής, οι λεγόμενοι «μισθοφόροι» όπως τους αποκάλεσε. «Ένας από αυτός ήταν και ο Γιώργος Ρουπακιάς» ανέφερε.

«Το ποσό δεν το γνώριζα αλλά ξέρω ότι έπαιρνε γιατί μας το είχε πει και ο ίδιος ότι έπαιρνε λεφτά. Ότι πληρωνόταν από την Χ.Α για να κάνει κάποια δουλειά» υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο του Παύλου Φύσσα λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί

Δολοφονία Φύσσα: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ είκοσι άτομα

Αυτή είναι η 24χρονη αστυνομικός που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά (pic)

Νέα δημοσκόπηση: Καταρρέει η Χρυσή Αυγή

Oι ομογενείς τίμησαν τη μνήμη του Παύλου Φύσσα

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα κατέθεσε αίτημα πολιτικής αγωγής