ΕΛΛΑΔΑ

IEK ΞΥΝΗ Αθήνας: OPEN DAY Τομέων Ναυτιλιακών & Business

IEK ΞΥΝΗ Αθήνας: OPEN DAY Τομέων Ναυτιλιακών & Business

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013 -2014

Το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 ξεκινά δυναμικά για τους Τομείς Οικονομίας –Διοίκησης και Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο OPENDAY την προσεχή Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Αθήνας (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8).

Το OPEN DAY περιλαμβάνει –μεταξύ άλλων- παρουσίαση του πρωτοποριακού εκπαιδευτικού προγράμματος των Τομέων BUSINESS και Ναυτιλιακών για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, ενός προγράμματος που εμπλουτίζεται με πλήθος σεμιναρίων, διαλέξεων, ημερίδων, συνεδρίων και εκπαιδευτικών επισκέψεων, ούτως ώστε οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ να λαμβάνουν ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που τους εφοδιάζει με ένα ισχυρό βιογραφικό και σημαντικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας!

«Οι σπουδές οφείλουν να ισοδυναμούν, όσο ποτέ άλλοτε, με υψηλό επίπεδο κατάρτισης και σφαιρικές γνώσεις. Στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, η κατάρτιση δεν περιορίζεται στη στείρα παράθεση πληροφοριών, αλλά αποτελεί μια πλούσια επιμορφωτική διαδικασία», αναφέρουν σχετικά οι τομεάρχες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, κκ. Σωτήρης Κουτσουραδής και Κωνσταντίνος Αναγνωστέλος.

INFO IEK ΞΥΝΗ

· Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500

· www.iek-xini.edu.gr / www.facebook.com/iekxini