ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή ο βιαστής ειδικός φρουρός από το Ρέθυμνο

Στη φυλακή ο βιαστής ειδικός φρουρός από το Ρέθυμνο

Βαριά ποινή κάθειρξης 13 ετών και ενός μηνός επιβλήθηκε στον ειδικό φρουρό που είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 28χρονης στο Ρέθυμνο το Νοέμβριο του 2012 και τη χτύπησε προσπαθώντας να τη βιάσει! Μάλιστα, οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Οι δικαστές δεν αναγνώρισαν ούτε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη του, αφού ο ειδικός φρουρός κατηγορείται και για δεύτερη υπόθεση βιασμού που είχε προηγηθεί αυτής για την οποία καταδικάστηκε! Σε βάρος του οποίου εκκρεμεί δίκη για τον βιασμό μιας 28χρονης Φινλανδής τουρίστριας, ο οποίος αποδείχθηκε από την εξέταση του DNA.

Στην απολογία του, ο καταδικασμένος πρώην εκπρόσωπος του νόμου ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με την 28χρονη κοπέλα και την επισκέφθηκε για να τα ξαναβρούν. Όμως, εκείνη του ζήτησε να φύγει με άσχημο τρόπο και την χτύπησε επειδή είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Το θύμα, όμως, αρνήθηκε ότι τον γνώριζε και κατέθεσε πώς παραβίασε την πόρτα της με κατσαβίδι.