ΕΛΛΑΔΑ

Μάχη για το... πουλόβερ του φαντάρου!

Μάχη για το... πουλόβερ του φαντάρου!

Άρχισε και πάλι η διάθεση στρατιωτικών πουλόβερ στους κληρωτούς οπλίτες.

Ξαναρχίζει, σύμφωνα με τη NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου, η διάθεση πουλόβερ στους νεοσυλλέκτους μετά τα τραγελαφικά που είχαν συμβεί με την ...κοινή γκαρνταρόμπα που είχε δημιουργηθεί σε κάθε μονάδα, για λόγους οικονομίας. Ταυτόχρονα το Γενικό Επιτελείο Στρατού παραδέχθηκε ότι έχουν γίνει περικοπές σε είδη ενδύσεως των νεοσυλλέκτων, κυρίως αθλητικά.

Εδώ και μήνες είχε καταργηθεί η διάθεση πουλόβερ σε κάθε έναν από τους νεοσύλλεκτους και είχε επιλεγεί η μέθοδος κάθε ένας που κρύωνε στην σκοπιά να παίρνει ό,τι έβρισκε από πουλόβερ, μέσα από την ...ντουλάπα του θαλάμου!

Με την έναρξη του κρύου άρχισαν τα παρατράγουδα. Καθώς δεν είχε γίνει σωστή σωματομετρική κατανομή, έλειπαν τα κλασικά μεγέθη (μεσαία) και αρκετοί είτε δεν προλάβαιναν είτε τα κράταγαν καβάτζα, είτε αναγκάζονταν να παίρνουν τα πολύ μεγάλα νούμερα - κάτι σαν ...τσουβαλέ!

Πότε θα γίνει η διανομή

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η NEWSBOMB του Σαββατοκύριακου, το ΓΕΣ υποσχέθηκε ότι η χορήγηση πουλόβερ στους νεοσύλλεκτους θα ολοκληρωθεί έως τα μέσα της εβδομάδας. Με αφορμή όμως δημοσίευμα σχετικά με τα υλικά που χορηγούνται στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, γνωστοποιήθηκε επίσης ότι:
- Η χορήγηση σαγιονάρων έχει ανασταλεί από το Μάιο του 2012, αθλητικών ειδών από τον Δεκέμβριο 2012 και ο αριθμός των χορηγούμενων πετσετών έχει μειωθεί σε ένα τεμάχιο ανά είδος (προσώπου, λουτρού, ποδιών) από τον Δεκέμβριο 2012.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι τα τζάκετ όπως και οι σάκοι αποθήκευσης παραδίδονται στην απόλυση και επαναχορηγούνται μετά από απολύμανση /καθαρισμό.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Ανησυχία στο Μαξίμου μετά την αποκάλυψη για τον Τσαυτάρη

Μπήκαμε στο μεγαλύτερο σεξ-πάρτυ της Αθήνας