ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψε σκυλοτροφή και μια σκούπα για εκδίκηση!

Έκλεψε σκυλοτροφή και μια σκούπα για εκδίκηση!

Tον εκδικήθηκε κλέβοντάς του δεκάδες κονσέρβες με ... σκυλοτροφή!

Η απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στην περιοχή της Χερσονήσου με δράστη έναν 22χρονο κάτοικο της περιοχής και θύμα τον ιδιοκτήτη ενός μίνι μάρκετ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που έκλεψε τις σκυλοτροφές το έκανε, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, γιατί έχει διαφορές με τον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ και πρώην εργοδότη του, οι οποίες είναι οικονομικής φύσεως.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ανέφερε στην καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ότι οι κλεμμένες κονσέρβες ήταν συνολικά 64, καθώς επίσης και μία ηλεκτρική σκούπα, η οποία όπως και οι κονσέρβες ήταν στην αυλή της επιχείρησης.

Ο 22χρονος πήγε στην επιχείρηση στην οποία εργαζόταν το περασμένο Σάββατο το βράδυ. Πήρε τις κονσέρβες και απομακρύνθηκε από το σημείο με το αυτοκίνητό του. Για κακή του όμως τύχη τον είδε ο φύλακας, ο οποίος τον αναγνώρισε, αφού ήταν παλιοί συνάδελφοι. Αστυνομικοί από τη Χερσόνησο αναζήτησαν τον νεαρό, τον βρήκαν να κινείται με το αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν. Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι έκλεψε τις σκυλοτροφές και μάλιστα είπε ότι τις πέταξε σε ένα χωράφι στην περιοχή του Ανισαρά, ενώ η ηλεκτρική σκούπα βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Πράγματι οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο που τους υπέδειξε και βρήκαν 60 κονσέρβες, τις οποίες και επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ. Να σημειωθεί ότι ο νεαρός όταν εντοπίστηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει και ένα μαχαίρι μέσα στην κάλτσα του.

Πηγή: cretalive.gr