ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά του παραεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά του παραεμπορίου στη Θεσσαλονίκη

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικές επιχειρήσεις, με στόχο την καταπολέμηση του παραεμπορίου, "ενόψει και της κορύφωσης της αγοραστικής κίνησης της εορταστικής περιόδου", όπως προκύπτει από ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης (περιοχή Μπιτ Μπαζάρ – πλακόστρωτο Αριστοτέλους) κατασχέθηκαν εκατοντάδες προϊόντα, μεταξύ των οποίων 263 είδη και αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, 90 ομπρέλες και 80 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος εννέα αλλοδαπών, που ασκούσαν το επάγγελμα του πλανόδιου μικροπωλητή χωρίς άδεια από την αρμόδια αρχή και συνελήφθη ένας εξ' αυτών, για αντίσταση-απείθεια.

"Στο πλαίσιο καταπολέμησης του παραεμπορίου και ενόψει της κορύφωσης της αγοραστικής κίνησης κατά την εορταστική περίοδο, θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση ανάλογες δράσεις», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, όπου διευκρινίζεται ότι οι έλεγχοι διενεργήθηκαν από αστυνομικούς των διευθύνσεων Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.