ΕΛΛΑΔΑ

Δημοψήφισμα: Ποιο κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίζατε στις εκλογές;

Δημοψήφισμα: Ποιο κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίζατε στις εκλογές;

Από τις εκλογές του 2012 έχουν αλλάξει πολλά στο πολιτικό τοπίο της χώρας και το μόνο σίγουρο είναι πως μια μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων δεν θα ψήφιζε το ίδιο κόμμα αν έμπαινε σήμερα στο παραβάν.

Η τρικομματική κυβέρνηση που σχηματίστηκε από τις προηγούμενες εκλογές, συντμήθηκε μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, ενώ αρκετοί βουλευτές επέλεξαν να πορευτούν μόνοι τους παίρνοντας τον δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Η κυβέρνηση με «όπλο» το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα προσπαθεί να κατευνάσει την λαϊκή οργή για τις επιβολές της τρόικας, με τους εκπροσώπους των δανειστών όμως να επιμένουν στην ίδια και απαράλλακτη αποτυχημένη πολιτική της λιτότητας που έχει βυθίσει τη χώρα στην ύφεση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υψώσει τους τόνους και ασκεί σκληρή αντιπολίτευση εξαπολύοντας καθημερινά βέλη τόσο προς την πλευρά της Συγγρού, όσο και προς την Ιπποκράτους.

Η Χρυσή Αυγή έχει χαρακτηριστεί από την δικαιοσύνη ως «εγκληματική οργάνωση» με τα περισσότερα ηγετικά της στελέχη να βρίσκονται προφυλακισμένα στον Κορυδαλλό.

Στον χώρο της κεντροαριστεράς λαμβάνουν χώρα συνεχώς διεργασίες με κινήματα είτε των 58, είτε των 35 να ξεπηδούν από το πουθενά, την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται συνεχώς σκληρή κριτική για τις πολιτικές του επιλογές, ενώ το κόμμα του Φώτη Κουβέλη που έχει υποστεί μεγάλη φθορά λόγω της συμμετοχής και της αποχώρησης από την κυβέρνηση προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του.

Σε αυτές τις εκλογές στο τιμόνι του ΚΚΕ δεν θα είναι η Αλέκα Παπαρήγα αλλά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουν την αντιμνημονιακή πολιτική «τορπιλίζοντας» με αποκαλύψεις τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Με βάσει τα παραπάνω πάρτε μέρος στο μεγάλο δημοψήφισμα του Newsbomb.gr και απαντήστε ποιο κόμμα ΔΕΝ θα ψηφίζατε αν σήμερα γίνονταν Εθνικές εκλογές.

Eυχαριστούμε για την ψήφο σας το δημοψήφισμα ολοκληρώθηκε.