ΕΛΛΑΔΑ

Αλβανός-βαποράκι με 21.5 κιλά κάνναβη για πελάτες στη Λάρισα!

Αλβανός-βαποράκι με 21.5 κιλά κάνναβη για πελάτες στη Λάρισα!

Κάνναβη βάρους 21,5 κιλών επιχείρησε να περάσει στη χώρα μας ένας 49χρονος Αλβανός με σκοπό να παραδώσει τα ναρκωτικά έναντι αμοιβής σε δύο άτομα στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος οδηγώντας το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητό του επιχείρησε να διέλθει από τον μεθοριακό σταθμό της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Σε έρευνα που έγινε στο όχημα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες, τοποθετημένα 20 δέματα που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 418 γραμμαρίων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι συλληφθείς μετέφερε τα ναρκωτικά, έναντι αμοιβής, σε άτομο στην περιοχή του Αμπελώνα Λάρισας. Εκεί το πρωί της Τετάρτης ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 28χρονος Αλβανός, που επέβαιναν σε ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο, ανέμεναν να παραλάβουν τα ναρκωτικά.
Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν παρουσία δικαστικού λειτουργού στο σπίτι και στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου, βρέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 172 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν :
• κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 590 γραμμαρίων,
• δύο ΙΧ Φορτηγά αυτοκίνητα,
• 5 κινητά τηλέφωνα,
• 7 κάρτες SIM και
• χρηματικό ποσό 291 ευρώ.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών κατά περίπτωση, θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη κρεοπώλη στη Θεσσαλονίκη για χρέη στο Δημόσιο