ΕΛΛΑΔΑ

Πασχαλινός μποναμάς: Μοίρασαν κρέας αξίας 50.000 ευρώ στους φτωχούς

Πασχαλινός μποναμάς: Μοίρασαν κρέας αξίας 50.000 ευρώ στους φτωχούς

Οι άγνωστες κυρίες «ξαναχτύπησαν» στη Βαρβάκειο αγορά πληρώνοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος δε πολίτες που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική θέση.

Μετά το σάλο και την ευχάριστη έκπληξη που είχαν προκαλέσει την περίοδο των Χριστουγέννων, οι άγνωστες κυρίες με τα τζιπ έκαναν πάλι την εμφάνισή τους στη Βαρβάκειο μοιράζοντας κρέας.

Σήμερα το πρωί, δέκα άγνωστες γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους χάρισαν περισσότερα από 50.000 ευρώ σε συμπολίτες μας στη Βαρβάκειο. Με τον ίδιο αθόρυβο και γρήγορο τρόπο που έδρασαν τα Χριστούγεννα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη μοιράζοντας μεγάλες ποσότητες κρέατος - αρνιά και κατσίκια - σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν.

barb 1

Οι γυναίκες «Αγιοβασίληδες» όπως τις είχαν χαρακτηρίσει τα Χριστούγεννα, έφτασαν στην κεντρική αγορά της Αθήνας γύρω στις 10 το πρωί με τέσσερα πολυτελή αυτοκίνητα, συνοδευόμενες από άντρες ιδιωτικής εταιρίας ασφάλειας και όπως είπε στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης, πήγαν σε συγκεκριμένα καταστήματα και κάθισαν δίπλα στις ταμειακές μηχανές.

Όταν λοιπόν έβλεπαν πολίτες που αδυνατούσαν να αγοράσουν αρκετό κρέας, τους έλεγαν: «Πάρτε όσο κρέας θέλετε» και στη συνέχεια πλήρωναν τον λογαριασμό.

BARB 2

Οι άγνωστες κυρίες έμειναν στην αγορά μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ωστόσο, έφυγαν μόλις είδαν τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξόδεψαν περίπου 50.000 ευρώ στη Βαρβάκειο, ωστόσο, όπως και τα Χριστούγεννα, η επιθυμία τους είναι να μην μαθευτεί η ταυτότητά τους.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι παραμονές των Χριστουγέννων οκτώ γυναίκες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ και πλήρωσαν πάνω από 20.000 ευρώ για τα ψωνια των συμπολιτών μας που βρέθηκαν στη Βαρβάκειο.

Διαβάστε επίσης:

Ξαναέγινε στη Βαρβάκειο: Μοίρασαν 50.000 € σε άπορους!

Οι μυστηριώδεις γυναίκες ξαναμοίρασαν κρέας σε άπορους στη Βαρβάκειο

Απίστευτο περιστατικό στη Βαρβάκειο: Έδωσαν 20.000 € σε άπορους!