ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χονδρεμπορίου

Θεσσαλονίκη: 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Χονδρεμπορίου

Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης ΚΑΘ ΑΕ, στο πλαίσιο προσέλκυσης νέων αγορών, ανέλαβε τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Παγκόσμιας Ένωσης Αγορών Χονδρεμπορίου (WUWM), στη Θεσσαλονίκη, για το διάστημα από 14 έως 16 Μαϊου 2014, με θέμα: "Αγορές: καινοτόμες προτάσεις για τα Δίκτυα διανομής", με ομιλητές Έλληνες και ξένους επιστήμονες και ειδικούς.

Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προώθηση της ανταλλαγής χρήσιμων πληροφορίων σε διεθνές επίπεδο σε θέματα χονδρικής αγοράς με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών, την οργάνωση και τη διαχείριση.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν σημαντικοί παράγοντες από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τις αναπτυσσόμενες χώρες (Κίνα, Βραζιλία, Τουρκία κτλ) με τις οποίες μπορούν να αναπτυχθούν πραιτέρω εμπορικές σχέσεις. Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα επιδιωχθούν εμπορικές συνεργασίες με τους συμμετέχοντες συνέδρους (150 σύνεδροι) και τους Έλληνες εμπόρους φρούτων και λαχανικών.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το Συνέδριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ισιοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ και να εγγραφούν χρησιμοποιώντας τον κωδικό Greek traders 2014 ώστε να γίνει αυτόματα έκπτωση (από 750 στα 350 ευρώ).

Πληροφορίες: τηλ. 2310 764023, fax. 2310 760076, email. kathgram@otenet.gr

Agrotypos

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δρόμος Αλληλεγγύης για το νερό