ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμαριά: Το στερνό «αντίο» στον Ποικιλίδη

Καλαμαριά: Το στερνό «αντίο» στον Ποικιλίδη

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και ο ελληνικός αθλητισμός αποχαιρέτησαν σήμερα (24/05) τον Παναγιώτη Ποικιλίδη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών τη νύχτα της Παρασκευής.

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Ποικιλίδη «πάγωσε» όλο τον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού, κι όχι μόνο του ΠΑΟΚ. Ο 49χρονος Ολυμπιονίκης της πάλης και νυν μέλος του ΔΣ του «δικεφάλου του Βορρά» δεν κατάφερε να νικήσει σε αυτή τη «μάχη» για τη ζωή και υπέκυψε μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε υποστεί πριν από μερικά 24ωρα. Τη νύχτα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού.

Το Σάββατο ειπώθηκε το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Ποικιλίδη, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά. Πλήθος συγγενών, φίλων και ανθρώπων από την αθλητική και πολιτική ζωή της χώρας έδωσαν το «παρών». Τη μνήμη του τίμησαν με στεφάνια που έστειλαν ομάδες και παράγοντες. Μεταξύ άλλων στεφάνια έστειλαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Απόλλων Καλαμαριάς, από την ΚΑΕ Άρης και από τους Μελισσανίδη, Σπανό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Σεισμός στη Λήμνο: Δείτε τι φοβούνται οι σεισμολόγοι

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟΚ: «Έφυγε» ο Ποικιλίδης

Λήμνος: Οι πρώτες εικόνες από τις ζημιές που προξένησε ο ισχυρός σεισμός

Μύκονος: Θρίλερ με Αμερικανίδα που καταγγέλλει ότι την βίασαν