ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει η μαρτυρία της: Με βίασε 3 φορές σε σχολείο και στο διαμέρισμά του

Συγκλονίζει η μαρτυρία της: Με βίασε 3 φορές σε σχολείο και στο διαμέρισμά του

Στο σκαμνί θα βρεθεί 34χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος συνομήλικης του τουρίστριας πριν από 11 χρόνια

Η υπόθεση αυτή είχε εξεταστεί τον Ιανουάριο του 2006 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου, το οποίο κατά πλειοψηφία απάλλαξε τον 34χρονο από τις κατηγορίες.

Ο τότε εισαγγελέας είχε ζητήσει τη καταδίκη του 34χρονου Αλβανού κατά το κατηγορητήριο και χωρίς ελαφρυντικά, εντούτοις από ότι φάνηκε δεν πείστηκαν οι ένορκοι, οι οποίοι και ψήφισαν υπέρ της αθωότητας του (4 προς 3), πρόταση που τελικά και υπερίσχυσε.

Όμως στην απόφαση αυτή άσκησε έφεση ο εισαγγελέας Εφετών και έτσι η υπόθεση επανεξετάζεται από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, δηλαδή το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου το οποίο και τη προσδιόρισε για σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου.

Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης πρωτόδικα, ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της 9ης Ιανουαρίου 2006.

Ράγισαν καρδιές με την κατάθεση της 26χρονης

Αρκετές ήταν οι φορές που η νεαρή αλλοδαπή ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ σε μία μάλιστα περίπτωση το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει την όλη διαδικασία.

Η ίδια στην κατάθεση της ενώπιον του δικαστηρίου, περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν το βράδυ της 5ης Αυγούστου 2003 στον Αρχάγγελο, όπου σύμφωνα με την – τότε- 26χρονη Ολλανδή, ο συνομήλικος της αλλοδαπός ασκώντας σωματική βία ήλθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της, τρεις φορές.

Αρχικά στις τουαλέτες σχολείου της περιοχής και στη συνέχεια άλλες δύο φορές στο διαμέρισμα του όπου και την οδήγησε με την ίδια μέθοδο, επισημαίνοντας το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχε ξανά πριν ερωτικές σχέσεις.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στην Ημαθία: Τρένο διαμέλισε άντρα που ξάπλωσε στις ράγες

Συγκλονίζει ο 13χρονος: Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι!

Θρήνος στη Χαλκίδα: Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή το 10χρονο κοριτσάκι

Θεσ/νικη: Σάλσα για ρεκόρ Γκίνες χόρεψαν 1102 άτομα στην Αριστοτέλους! (vid)

Έπαθε την πλάκα της ζωής της όταν δέχθηκε αίτημα φιλίας στο Facebook από...