ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη: Αδέσποτο δάγκωσε 9χρονο

Ξάνθη: Αδέσποτο δάγκωσε 9χρονο

Επίθεση από ένα αδέσποτο σκύλο δέχθηκε 9χρονο αγοράκι στην πόλη της Ξάνθης το βράδυ της Κυριακής με αποτέλεσμα να καταλήξει στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.comτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο δημοτικό πάρκινγκ της πόλης όπου το μικρό αγοράκι είχε βγει βόλτα με το ποδήλατό του και τον πατέρα του. Μια ομάδα τεσσάρων αδέσποτων σκύλων επιτέθηκε στο άτυχο παιδί ενόσω έκανε ποδήλατο στην περιοχή δαγκώνοντας το στο πόδι.

Ο πατέρας του 9χρονου έσπευσε να απομακρύνει τα σκυλιά που είχαν επιτεθεί στον γιο του ενώ ακολούθως τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Εκεί το ιατρικό προσωπικό παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον 9χρονο. Το τραύμα από το δάγκωμα ήταν επιφανειακό και ως εκ τούτου μετά από λίγη ώρα ο ίδιος με τον πατέρα του αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται αντίστοιχο περιστατικό με το πλήθος των αδέσποτων σκύλων αλλά και την επιθετική συμπεριφορά που κατά καιρούς παρουσιάζουν να προβληματίζει εντόνως τους κατοίκους της περιοχής, καθώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο και αντιθέτως διογκώνεται διαρκώς.

Διαβάστε επίσης:

Καλονέρι: Χτυπήθηκε από κεραυνό αλλά την γλίτωσε

Τίναξε την μπάνκα στον αέρα με 11 ευρώ!