ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Θλίψη για τον χαμό του εκπαιδευτικού

Μυτιλήνη: Θλίψη για τον χαμό του εκπαιδευτικού

Χάθηκε ένας νέος και καλός εκπαιδευτικός-δ/ντης του 11ο Δημοτικού Σχολειού Μυτιλήνης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση των μαθητών του εκπαιδευτικού:

«Οι μαθητές του

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τη συγκίνησή μας για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου μας εκπαιδευτικού και Διευθυντή σχολικής μονάδας Ευστράτιου Παπαδόπουλου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και πρόωρα.

Η απώλειά του αποτελεί πραγματικά την πιο απρόσμενη εξέλιξη στη σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του, με απαράμιλλο ψυχικό σθένος και παραδειγματική αξιοπρέπεια, όπως, άλλωστε, είχε επιλέξει να ενεργεί σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Ο Στρατής, για όλους όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του, υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός, ειλικρινής και ευσυνείδητος συνάδελφος, ο οποίος έδωσε αληθινό νόημα στο εκπαιδευτικό λειτούργημα, αφού το υπηρέτησε με ασύγκριτη προσήλωση και υπευθυνότητα. Πάντα συνεπής στο καθήκον, δραστήριος και δημιουργικός, κατάφερε να ξεχωρίσει με τη δουλειά και τις σπάνιες αρετές του, κερδίζοντας την εκτίμηση των συναδέλφων από όποια θέση και αν κατέλαβε.

Η απώλεια ενός τόσο εκλεκτού συναδέλφου και μάλιστα σε μια δημιουργική περίοδο της ζωής του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό για την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Αποχαιρετώντας τον, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΤΡΙΑ

Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το Κυλικείο του 9-11ο δημοτικού σχολειού Μυτιλήνης

«Η διεύθυνση του κυλικείου του 9-11ο δημοτικού σχολειού Μυτιλήνης εκφράζει τα θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια του Ευστράτιου Παπαδόπουλου. Η απώλειά του αποτελεί πραγματικά την πιο απρόσμενη εξέλιξη στη σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του, με απαράμιλλο ψυχικό σθένος και παραδειγματική αξιοπρέπεια, όπως, άλλωστε, είχε επιλέξει να ενεργεί σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο. Ο Στρατής, για όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, υπήρξε ένας ιδιαίτερα αγαπητός, ειλικρινής και ευσυνείδητος άνθρωπος.

Ο Στρατής αφήνει πίσω του στην δύσκολη μάχη της επιβίωσης μια οικογένεια που τον αγάπησε και τον στάθηκε το τελευταίο τρίμηνο που η κατάσταση σου είχε προχωρήσει. Επίσης δυστυχώς αφήνει πίσω του χωρίς πατέρα 3 μικρά παιδιά.

Θα μας λείψει το γέλιο σου κ Στρατή.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει»

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00 στους Πύργους Θερμής.

Πηγή: lesvospost.gr

Διαβάστε επίσης:

Πνίγηκε λουόμενος στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Απίστευτο! Τον σκότωσαν τα σκοινιά του φοίνικα