ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: 44χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο

Πύργος: 44χρονος έχασε τη ζωή του μέσα στο νοσοκομείο

Με μώλωπες και εκδορές εισήχθη στο Νοσοκομείο του Πύργου μετά από ατύχημα που είχε στη δουλειά του ένας 44χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Ο άτυχος 44χρονος βρίσκοταν στο νοσομείο από την Πέμπτη 31-7-2014 και νοσηλευόταν ύστερα από ατύχημα που είχε την ώρα που εργαζόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος καταπλακώθηκε από βαρέλια που κύλισαν και εκείνη την ώρα βρισκόταν μπροστά τους. Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Εκεί οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, δεν εντόπισαν κάποιο κάταγμα ή άλλο σοβαρό τραύμα στον 44χρονο, κρατώντας τον όμως για παρακολούθηση και περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο.

Στις ώρες που ακολούθησαν ο άτυχος 44χρονος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, 5 και 10 ετών, δεν φάνηκε να παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ωστόσο, τη μια τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ βρισκόταν όρθιος μέσα στο δωμάτιο του Νοσοκομείου σωριάστηκε ξαφνικά στο πάτωμα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή!

Το σοκ για την οικογένεια του 44χρονου που περίμενε από ώρα σε ώρα να τον ξαναδεί στο σπίτι του ήταν μεγάλο. Η τραγική είδηση δεν άργησε να διαδοθεί στη Ροβιάτα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς κανείς να μπορεί να πιστέψει ότι είναι αλήθεια.

«Φώς» στα αίτια του θανάτου του άτυχου 44χρονου αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που έγινε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πηγή: patrisnews.gr

Διαβάστε επίσης:

Πτολεμαΐδα: Θανατηφόρο τροχαίο στον δρόμο του νοσοκομείου

Το ξενοδοχείο «Τιτάνια» περνάει στο Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΝΦΙΑ: Κάθε μέλος οικογένειας και... ξεχωριστό εκκαθαριστικό