ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών

Οι πίνακες διαθεσιμότητας και κινητικότητας των καθηγητών Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που διατίθενται σε περισσότερες από μία θέσεις, μετά την υποβολή των ενστάσεων και της εξέτασής τους από το Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, «ανέβηκαν» στη σελίδα του ΑΣΕΠ.

Οι εν λόγω πίνακες διαβιβάσθηκαν στο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του φορέα προέλευσης και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών. Σημειώνεται ότι οι οριστικοί πίνακες διάθεσης και κατάταξης θα καταρτιστούν μετά τις κατ΄ αρμοδιότητα ενέργειες του Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του φορέα προέλευσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με απόφαση του αρμόδιου Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου, η ανεξάρτητη Αρχή επισημαίνει ότι οι εκπαιδευτικοί που διατίθενται δύο ή και περισσότερες φορές εντός μίας ή και στις δύο ανακοινώσεις (8/2013 και 10/2014) θα κληθούν, από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να αποσύρουν τη συμμετοχή τους από τις θέσεις που δεν επιθυμούν.

Ακολούθως, οι αρμόδιες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αποστείλουν στο ΑΣΕΠ τα απαραίτητα στοιχεία, προκειμένου να τεθούν υπόψη του αρμόδιου Τριμελούς Ειδικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου για την έκδοση των οριστικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης των ανωτέρω ανακοινώσεων.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζει ο λογαριασμός της ΔΕΗ για την προστασία ατόμων με αναπηρία