ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Πεθερικά πλήρωσαν συμβόλαιο θανάτου προκειμένου να σκοτώσουν τον γαμπρό τους

Βέροια: Πεθερικά πλήρωσαν συμβόλαιο θανάτου προκειμένου να σκοτώσουν τον γαμπρό τους

Στην εξιχνίαση ενός φρικτού εγκλήματος κατάφερε να φτάσει η Ασφάλεια Ημαθίας, εντοπίζοντας το πτώμα ενός 43χρονου άντρα από την Αλβανία, ο οποίος δολοφονήθηκε με εντολή των πεθερικών του.

Οι Αρχές βρήκαν το άψυχο σώμα του στην Βέροια και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία Πατρίδα. Όπως αποδείχτηκε, οι γονείς της γυναίκας τους είχαν στυνέψει πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου με έναν 48χρονο, τον οποίο έφερε σε επαφή μαζί τους φιλικό πρόσωπο της οικογένειας.

Πρόσωπο που κατηγορείται για την υπόθεση, οδήγησε την αστυνομία στην τοποθεσία που ο εκτελεστής είχε παρατήσει τον δολοφονημένο άντρα. Το πτώμα του 43χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει η νεκροψία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην υπόθεση εμπλέκονται πέντε άτομα, τα οποία έχουν όλα συλληφθεί. Κατά τη δικογραφία, 54χρονος άντρας και η 53χρονη σύζυγός του, αποφάσισαν να σκοτώσουν τον 43χρονο γαμπρό τους, επειδή δεν ενέκριναν το γάμο του με την κόρη τους.

Έτσι, το αντρόγυνο από τους Γεωργιανούς Ημαθίας φέρεται ότι ανέθεσε σε 48χρονο να διαπράξει τη δολοφονία, έναντι αμοιβής 2.500 ευρώ. Για τη γνωριμία με το δράστη και τη συμφωνία θανάτου μεσολάβησε ένας 48χρονος φίλος του αντρόγυνου.

Ο 48χρονος εκτελεστής, μαζί με έναν 36χρονο συνεργό του, κατηγορούνται ότι στις 2 Αυγούστου έστησαν καρτέρι στον Αλβανό, ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, από το οποίο τον κατέβασαν με τη βία, τον επιβίβασαν σε δικό τους όχημα και τον εκτέλεσαν στη συνέχεια.

Συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δήλωσε την εξαφάνισή του, με συνέπεια να αρχίσουν οι έρευνες των τοπικών αστυνομικών αρχών.