ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστή η κοιλάδα των Τεμπών στις 12 με 14 Νοεμβρίου

Κλειστή η κοιλάδα των Τεμπών στις 12 με 14 Νοεμβρίου

Κλειστή θα παραμείνει η κοιλάδα των Τεμπών από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου του 2014, λόγω έργων.

Ο δρόμος θα παραμένει κλειστός από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης στα προστατευτικά που έχουν τοποθετηθεί κατά μήκους του δρόμου για τους βράχους. Οι εργασίες θα συνεχιστούν μέχρι τις 14 του μήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.», οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, αλλά και οι παρακαμπτήριοι δρόμοι που θα εξυπηρετούν τους οδηγούς, θα ανακοινωθούν από την αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr. Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου – μόνο για την πληρωμή με μετρητά - θα διαμορφωθούν ως εξής : Κατηγορία 1 2,40 €, Κατηγορία 2 3,50 €, Κατηγορία 3 8,70 €, Κατηγορία 4 12,20 €. Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.

Σχετικές ειδήσεις