ΕΛΛΑΔΑ

ΣΤΑΣΥ για την καταγγελία της νεαρής περί ξυλοδαρμού από ελεγκτή

ΣΤΑΣΥ για την καταγγελία της νεαρής περί ξυλοδαρμού από ελεγκτή

Απάντηση στην καταγγελία νεαρής άνεργης ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό από ελεγκτή, επειδή δεν είχε εισιτήριο, δίνει με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, σημειώνοντας πως «τήρησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες», και πως «θα διαθέσει για έλεγχο τα στοιχεία που διαθέτει».

Αναλυτικά, η εταιρεία των Σταθερών Συγκοινωνιών, σημειώνει ότι έπειτα από έλεγχο που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, «τήρησε τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες».

Στην ανακοίνωση προστίθεται πως η καταγγέλουσα «αρνήθηκε να επιδείξει το εισιτήριό της και να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της για την επίδοση του προστίμου. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα του νόμου, η ομάδα ελέγχου ζήτησε τη συνδρομή της αστυνομίας. Η καταγγέλουσα συνοδευόμενη από ομάδα ελεγκτών και τον ειδικό φρουρό οδηγήθηκε στο γραφείο αστυνομίας του σταθμού Ομόνοια για την εξακρίβωση των στοιχείων της, όπου και της επιδόθηκε το πρόστιμο».

Τέλος, η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ αναφέρει πως «θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης».

Σχετικές ειδήσεις