Κρήτη: Νέο περιστατικό βαριάς μέθης ανήλικης
Νέο κρούσμα βαριάς μέθης ανήλικης, το οποίο ευτυχώς...
Νέο κρούσμα βαριάς μέθης ανήλικης, το οποίο, ευτυχώς, δεν είχε θανατηφόρο αποτέλεσμα, καταγράφηκε στην Κρήτη.
Ειδικότερα, μια 16χρονη τουρίστρια από τη Δανία, που βρίσκεται μαζί με τους γονείς της στο Ρέθυμνο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου κατά τη διάρκεια νυκτερινής διασκέδασης.
Η 16χρονη, συγκεκριμένα, είχε βγει με δύο φίλους της και κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Γι’ αυτήν η βραδιά τελείωσε στο νοσοκομείο όπου την μετέφεραν οι δύο νεαροί που τη συνόδευαν.
Οι γιατροί, μόλις διαπίστωσαν ότι το κορίτσι βρισκόταν σε κατάθεση μέθης, ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη, εξεταζόμενη από αστυνομικούς, είπε ποια νυκτερινά μαγαζιά επισκέφθηκε με τους φίλους της, τα οποία όχι μόνο της επέτρεψαν την είσοδο, αλλά, επιπλέον, δέχθηκαν να της σερβίρουν αλκοόλ.
Μάλιστα, άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι μετά και το νέο περιστατικό βαριάς μέθης ανήλικης, που σημειώθηκε λίγες μόνο ημέρες μετά το θάνατο της 15χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου αναμένεται να προτείνει στις αρμόδιες υπηρεσίες να βάλουν «λουκέτο» σε δύο νυκτερινά καταστήματα της πόλης.