ΕΛΛΑΔΑ

Καθίζηση στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Άρτας (Pic)

Καθίζηση στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Άρτας (Pic)

Στα δύο έχει κοπεί η Εθνική Οδός Ιωαννίνων-Άρτας, εξ΄ αιτίας μεγάλης καθίζησης που έχει γίνει στο ύψος του χωριού Τέροβο, στην Εθνική Οδό έχει δυσχεράνει σε απίστευτο βαθμό την συγκοινωνιακή σύνδεση μεταξύ των Ιωαννίνων, της Βορείου Ηπείρου και της Αλβανίας με την Άρτα, την υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα αλλά και την Αθήνα.

Ήδη έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στα φορτηγά, με αποτέλεσμα οι νταλίκες που ταξίδευαν από και προς τα Ιωάννινα, τη Βόρειο Ήπειρο και την Αλβανία, είτε να αναμένουν την αποκατάσταση του δρόμου είτε να σκέφτονται το ταξίδι διαμέσου της Θεσσαλίας.

Αυτή την ώρα η διέλευση επιτρέπεται μόνο στα Ι.Χ. αυτοκίνητα και μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας και δεν αποκλείεται -εάν η βροχόπτωση συνεχιστεί- αργά το βράδυ να κλείσει εντελώς η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο δρόμο.

Στο σημείο βρίσκονται και την ώρα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Στέφος, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου, Δημήτρης Μαυρογιώργος, που εξετάζουν το πρόβλημα και διερευνούν την καλύτερη δυνατή λύση για τους οδηγούς.

Πηγή: epirusgate.blogspot.gr