ΕΛΛΑΔΑ

Στοιχεία σοκ αποκαλύπτει το Facebook του βιαστή με το βαν

Στοιχεία σοκ αποκαλύπτει το Facebook του βιαστή με το βαν

Αποτροπιασμό προκαλεί η μεθοδικότητα με την οποία «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του ο κατηγορούμενος για παιδεραστία, Φίλιππος Λεβέντος.

Ο κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου, ο οποίος έχει από χθες Τετάρτη (04/03/2015) προφυλακιστεί με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, είχε δημιουργήσει όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Espresso" ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook, με το όνομα «κωνσταντίνος γεωργιαδάκης» προκειμένου να προσελκύει ανήλικους.

kathgoroumenos ws paidofilos

Στην κεντρική φωτογραφία του προφίλ του, παρουσιάζεται ένας έφηβος να περιστοιχίζεται από άντρες, σε μια φωτογραφία με ξεκάθαρο σεξουαλικό υπονοούμενο ενώ οι φίλοι του διαχειριστή της σελίδας είναι ανήλικα παιδιά.

paidofilos kipoupoli 2

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι γείτονες του Λεβέντου είχαν υποψιαστεί ότι οι κινήσεις του έκρυβαν ένα αρρωστημένο μυαλό και μάλιστα άγνωστοι είχαν γράψει με σπρέι αρκετές φορές τη λέξη «παιδεραστής» στον τοίχο του μίνι μάρκετ που διατηρούσε με την οικογένειά του στην Κηπούπολη.

Μιλώντας στην εφημερίδα, μια γειτόνισσα και μητέρα 14χρονου αγοριού, υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος προσέφερε σοκολάτες κι άλλα δωράκια στα παιδιά που πήγαιναν στο κατάστημά του, προκειμένου εκείνα να νιώθουν ότι του έχουν υποχρέωση ενώ σε κάποια πρότεινε να τους βρει κοπέλες και ότι άλλο ήθελαν.

Σχετικές ειδήσεις