ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Θρήνος για το χαμό 5χρονου κοριτσιού

Ρόδος: Θρήνος για το χαμό 5χρονου κοριτσιού

Βυθισμένη στο πένθος είναι γονείς, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας αλλά και η κοινωνία της Ρόδου για τον χαμό του 5χρονου κοριτσιού που έφυγε από τη ζωή κάτων από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Το 5χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο διεκομίστηκε αρχικά σε νοσοκομείο του νησιού με συμπτώματα δυσφορίας και εμέτους το περασμένο Σάββατο (6/8/2015).

Αμέσως οι γιατροί υποψιάστηκαν σοβαρή επιπλοκή και ξεκίνησαν σειρά εξετάσεων προκειμένου να προσδιορίσουν το πρόβλημα. Ωστόσο οι ώρες περνούσαν και η κατάσταση του μικρού παιδιού αντί να βελτιώνεται επιβαρύνονταν.

Αργά το βράδυ το παιδί παρουσίασε ακόμα βαρύτερα συμπτώματα, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κρήτης. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν πάντως να αντιστρέψουν την κατάσταση με αποτέλεσμα το πεντάχρονο αγγελούδι να καταλήξει την επόμενη μέρα.

Μέχρι στιγμής δεν έιχει γίνει γνωστό από τι κατέληξε τελικά το 5χρονο κοριτσάκι. Απάντηση στο ερώτημα της ανείπωτης τραγωδίας θα δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις που ξεκίνησαν από τους αρμόδιους γιατρούς.

Οι πρώτες ενδείξεις, φανέρωσαν περικαρδίτιδα, αλλά ωστόσο αναμένεται και εργαστηριακή επιβεβαίωση.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχετικές ειδήσεις