ΕΛΛΑΔΑ

Ούτε ιερό ούτε όσιο - Άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου (pics)

Ούτε ιερό ούτε όσιο - Άγνωστοι έγραψαν υβριστικά συνθήματα στον Μητροπολιτικό Ναό Ρεθύμνου (pics)

Στόχος αγνώστων έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (10/12) ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός στο κέντρο του Ρεθύμνου, οι οποίοι γέμισαν τους τοίχους της εκκλησίας και το καμπαναριό με υβριστικά συνθήματα.

Οι τοίχοι της εκκλησίας καθαρίστηκαν ωστόσο στις φωτογραφίες που θα δείτε στην παραπάνω gallery εμφανίζονται τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς το μένος τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι άνθρωποι της εκκλησίας ήρθαν αντιμέτωποι με αυτή την άσχημη εικόνα το πρωί της Πέμπτης και ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και πήρε αποτυπώματα.

Στη συνέχεια, οι τοίχοι του Ιερού Ναού βάφτηκαν προκειμένου να «εξαφανιστούν» οι προσβλητικές εκφράσεις.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γράφονται συνθήματα στη συγκεκριμένη εκκλησία. Η πλατεία της Μητρόπολης αποτελεί «στέκι» δεκάδων νεαρών τις βραδινές ώρες μέχρι και νωρίς το πρωί, κάτι για το οποίο περίοικοι και καταστηματάρχες έχουν διαμαρτυρηθεί κι έχουν ζητήσει μάλιστα από την αστυνομία να πραγματοποιεί συχνές περιπολίες για την επιβολή της τάξης, διότι όπως υποστηρίζουν οι νεαροί κάνουν πολύ φασαρία και ασχημονούν.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις