ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ - Χαμός στο Facebook: «Αυτή είναι η νικήτρια των 15,5 εκατ. ευρώ!»

Τζόκερ - Χαμός στο Facebook: «Αυτή είναι η νικήτρια των 15,5 εκατ. ευρώ!»

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στα Βραχνέικα της Πάτρας, παίχθηκε το τυχερό δελτίου του Τζόκερ, που κέρδισε τα 15,5 εκατ. ευρώ το βράδυ της Κυριακής (13/12/2015).

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Όλγα Κορδά δήλωσε ότι δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός.

«Έξω από το πρακτορείο, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο και στη συνέχεια φεύγουν», ανέφερε.

Ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, όπως είναι απολύτως λογικό, ωστόσο χαμός επικράτησε στο Facebook όταν οι χρήστες άρχισαν να... διαρρέουν τη φήμη πως η μεγάλη τυχερή ήταν η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου!

Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κ. Κόρδα στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο, πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό.

1

Κάποιοι φίλοι της υπέθεσαν ότι είναι εκείνη είναι η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ και άρχιζαν να κοινοποιούν τη φωτογραφία, με αποτέλεσμα η... παρεξήγηση να λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Ωστόσο, από σήμερα το πρωί, οπότε και η κ. Κορδά άρχισε να εμφανίζεται στα κανάλια, η... γκάφα έγινε γνωστή, και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται!

Σχετικές ειδήσεις