ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας που αυτοκτόνησε στην κόρη της

Καβάλα: Συγκλονίζει το μήνυμα της μητέρας που αυτοκτόνησε στην κόρη της

Ένα σημείωμα και δύο λούτρινα αρκουδάκια βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα μιας 30χρονης από την Καβάλα που έβαλε τέλος στη ζωή της παίρνοντας υπερβολική δόση ινσουλίνης.

Η 30χρονη γυναίκα εργαζόταν ως νοσηλεύτρια και το στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα της το οποίο αναφέρεται στην 3χρονη κόρη της γράφει: «να σκέφτεσαι τη μανούλα όταν κρατάς τα αρκουδάκια, να με θυμάσαι...»

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Espresso, η 30χρονη είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης… Το πτώμα της βρέθηκε στην περιοχή Παναγίας στην Καβάλα. Η τελευταία βάρδια που έκανε στο νοσοκομείο της πόλης ως αποκλειστική ήταν στις 2 Δεκεμβρίου.

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με συναδέλφους τους αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα, ιδιαίτερα μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της με τον οποίο είχαν αποκτήσει και ένα μικρό κοριτσάκι. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε επιχειρήσει άλλες δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το απόγευμα της 10ης Δεκεμβρίου η γυναίκα είπε στη μητέρα της ότι θα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ. Έφυγε χωρίς να πάρει το κινητό της και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Ψαράς εντόπισε το πτώμα της

Το πτώμα της 30χρονης μητέρας εντοπίστηκε την Τρίτη (15/12) ένας ψαράς στα βράχια κάτω από την πλατεία Μεχμέτ Αλί και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας ήταν σε εξέλιξη.

Το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα δεν ήταν ορατό από τους περαστικούς παρά μόνο αν κατέβαιναν στα βράχια ή αν ανοίγονταν στη θάλασσα, όπως ο ερασιτέχνης ψαράς που την εντόπισε νεκρή.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δίπλα στο πτώμα χάπια και σύριγγες με ινσουλίνη.. Μέσα στην τσάντα της βρήκαν το σημείωμα προς την κόρη της. «Σ' αγαπώ. Να είσαι γερή», έγραφε..

Η κηδεία της 30χρονης έγινε την Τετάρτη (16/12).

Σχετικές ειδήσεις