ΕΛΛΑΔΑ

Κοσμοσυρροή στο κέντρο της Αθήνας - Δεν πέφτει «καρφίτσα» στην Ερμού (photos)

Κοσμοσυρροή στο κέντρο της Αθήνας - Δεν πέφτει «καρφίτσα» στην Ερμού (photos)

Ο καιρός ηλιόλουστος, η θερμοκρασία υψηλή και τι καλύτερο από μια βόλτα στα μαγαζιά την τελευταία Κυριακή του 2015... μόνο που αυτή τη σκέψη την είχαν εκατοντάδες Αθηναίοι με αποτέλεσμα στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας να επικρατεί το αδιαχώρητο!

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τα μαγαζιά είναι ανοιχτά και πλήθος κόσμου κατέβηκε στο Κέντρο της Αθήνας για τα τελευταία ψώνια πριν την αλλαγή του χρόνου. Στην Ερμού επικρατεί ένα μικρός... χαμός, καθώς όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν πέφτει «καρφίτσα».

Γονείς με τα παιδιά τους στα χέρια, αλλά και ηλικιωμένοι προσπαθούν να ευχαριστηθούν τις γιορτινές στιγμές και να απολαύσουν τον ήλιο πριν... την κακοκαιρία της Τετάρτης!

2436234

«Η κίνηση είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική μέχρι τώρα» τονίζει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζούλοβιτς, ιδιοκτήτης των ομώνυμων καταστημάτων. «Ο κόσμος είναι πολύς και δεν κοιτάζει απλώς τις βιτρίνες, αλλά μπαίνει στα καταστήματα και ψωνίζει. Το ίδιο ισχύει και για το δικό μας κατάστημα, εδώ, στην Ερμού, όπου η κίνηση και ο τζίρος είναι αρκετά αυξημένοι. Βέβαια, οι αγορές είναι λιγότερες σε σχέση με άλλες φορές, αλλά αν αναλογιστούμε την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί, δεν πρέπει να έχουμε παράπονο» καταλήγει.

Τα εμπορικά καταστήματα άνοιξαν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τος 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 είναι αργία και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω της κυριακάτικης λειτουργίας τους.

Από την Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα λειτουργούν από τις 10 π.μ. έως τις 9 μ.μ.. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα λειτουργήσουν από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., ενώ την Πρωτοχρονιά και στις 2 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.