ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Άγιο είχε 24χρονος οδηγός! (pics)

Πύργος: Άγιο είχε 24χρονος οδηγός! (pics)

Άγιο είχε τα ξημερώματα της τελευταίας ημέρας του 2015 ο οδηγός ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου, ύστερα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Αλφειού στον Πύργο, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Lidl.

Ο οδηγός τραυματίσθηκε ελαφρά, από τύχη, καθώς το αυτοκίνητο νωρίτερα είχε ακολουθήσει μια τρελή πορεία, σπάζοντας μεταξύ των άλλων και υδροστόμιο το οποίο δημιούργησε πίδακα νερού αρκετών μέτρων ύψους.

Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 6 χθες το πρωί, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός, κατευθυνόταν από Πύργο προς Επιτάλιο, επί της οδού Αλφειού και για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εκτραπεί της πορείας του και να ακολουθήσει μια τρελή πορεία καταλήγοντας σε… επιχείρηση εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκίνητων!

Το ΙΧ επιβατηγό, βρέθηκε με το πλαϊνό μέρος του μέσα στον αύλειο χώρο της επιχείρησης – προκαλώντας υλικές ζημιές σε οχήματα που βρίσκονταν εκεί – και αφού πρώτα είχε προσκρούσει σε πινακίδα και ξήλωσε κρουνό της Πυροσβεστικής που βρισκόταν στο σημείο.

Ευτύχημα ήταν πως ο οδηγός, τραυματίσθηκε ελαφρά και με την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, που έφτασε στο συμβάν με δύο οχήματα και έξι άνδρες, απεγκλωβίστηκε έγκαιρα από το όχημά του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Στο σημείο, επενέβη και η ΔΕΥΑ Πύργου, συνεργείο της οποίας, προσπάθησε να σταματήσει τον πίδακα νερού, διακόπτοντας την παροχή νερού σε ολόκληρη την πόλη. Η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα, όπου δόθηκε και πάλι νερό στα νοικοκυριά του Πύργου.

Πηγή: patrisnews.gr

Σχετικές ειδήσεις