ΕΛΛΑΔΑ

Έτοιμοι οι αγρότες σε Πρέβεζα, Αρτα, Iωάννινα και Θεσπρωτία

Έτοιμοι οι αγρότες σε Πρέβεζα, Αρτα, Iωάννινα και Θεσπρωτία

Δυναμικές κινητοποιήσεις, στην Πρέβεζα, προαναγγέλλει με σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων του νομού. Αύριο, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης, στην οποία θα συμμετέχουν κτηνοτρόφοι και αλιείς.

Κατά τη συγκέντρωση, θα αποφασιστεί σε ποια σημεία του νομού θα παρατάξουν τα τρακτέρ, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι στη Θεσπρωτία, μετρούν δυνάμεις και όπως λένε τις επόμενες ημέρες θα βγουν αιφνιδιαστικά, στο λιμάνι και την Εγνατία.

Στην 'Αρτα, οι κτηνοτρόφοι, που έστησαν χθες το μεσημέρι μπλόκο στο Κομπότι, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σάββατο, ενώ οργανώνονται για να μεταβούν στις 28 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το Σάββατο, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων 'Αρτας διοργανώνει συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο κέντρο της πόλης.

Μετά τη χθεσινή κινητοποίηση με τα τρακτέρ στο κέντρο των Ιωαννίνων, οι κτηνοτρόφοι και οι αγρότες του νομού, αποφάσισαν να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη στις 28 Ιανουαρίου, ενώ μέσα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν συνάντηση για να αποφασίσουν τη μορφή διαμαρτυρίας τους στα Ιωαννινα.

Σχετικές ειδήσεις