ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν απτόητοι τις κινητοποιήσεις οι ταξιτζήδες

Συνεχίζουν απτόητοι τις κινητοποιήσεις οι ταξιτζήδες
Την παράταση της απεργίας τους για μια μέρα ακόμα...

Την παράταση της απεργίας τους για μια μέρα ακόμα, δηλαδή μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες ταξί. Οι οδηγοί κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και την αντιπαράθεσή τους με το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για το θέμα της απελευθέρωσής του επαγγέλματός τους.

Αύριο, θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου, ενώ παράλληλα ακούγονται φωνές εντός του κλάδου για απεργία διαρκείας. Από την άλλη μεριά υπάρχουν οδηγοί που συνιστούν την παύση των κινητοποιήσεων για να μην στραφεί η κοινωνία εναντίον τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αυτοκινητιστές σχεδιάζουν για αύριο να αποκλείσουν το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο Χολαργό και με ειρηνικό τρόπο να διαδηλώσουν, μαζί με τις οικογένειές τους,.

Παράλληλα, προγραμματίζουν να παρατάξουν τα οχήματά τους κατά μήκος των εθνικών οδών Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων των Αφιδνών και της Ελευσίνας αντίστοιχα, να σηκώσουν τις μπάρες και να αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα.