ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού σήμερα (25/04) το απόγευμα

ΑΔΕΔΥ: Συγκέντρωση κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού σήμερα (25/04) το απόγευμα

Συγκέντρωση και πορεία κατά των νομοσχεδίων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ.

Ήδη στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της η ΑΔΕΔΥ, έχει καταλάβει -μαζί με την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών- από τις έξι το πρωί της Δευτέρας (25/04) το κτήριο του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων (Λυκούργου και Αθηνάς), το οποίο «λειτουργεί σήμερα ως κέντρο αγώνα για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών ταμείων και του δημόσιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης».

Στις 18:30, η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στα Χαυτεία κατά των νομοσχεδίων για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, τα οποία κατέθεσε η κυβέρνηση.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε στη Βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο – ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση και το νομοσχέδιο της νέας φορολεηλασίας. Δεν σταματούν όμως μόνο εκεί. Εκτός από τα παραπάνω, που θα επιβαρύνουν τον λαό με 5,4 δισ. ευρώ, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές να νομοθετήσει και επιπλέον "προληπτικά" μέτρα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, εξόντωσης του λαού για να εφαρμοστούν άμεσα σε περίπτωση μη υλοποίησης του μνημονιακού προγράμματος» και καλεί σε «παλλαϊκό ξεσηκωμό παντού με απεργίες, καταλήψεις, συλλαλητήρια κάθε μέρα από εδώ και εμπρός».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων