ΕΛΛΑΔΑ

Οργή του κόσμου για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Οργή του κόσμου για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Τρία χρόνια, κάθε Τετάρτη, έξω από τοΕιρηνοδικείο Αθηνών. Τρία χρόνια διαδηλώνουν για να αποτρέψουν τουςπλειστηριασμούςκατοικιών.

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Τρία χρόνια προστατεύουν τους πολίτες για να μην χάσουν τα σπίτια τους. Έτσι και χθες (12/10/2016), στο ίδιο σημείο και παρά την προγραμματισμένη απεργία των συμβολαιογράφων, έδωσαν το δικό τους «ραντεβού» σε μία συμβολική κίνηση. Αυτό είναι το νέο «μέτωπο» που «γέννησε» η κυβέρνηση, και το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει άμεσα. Διαφορετικά; Θα βιώσει την απόλυτη καταστροφή της, ειδικά από εκείνους που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», άλλο ένα προεκλογικό ψέμα του Αλέξη Τσίπρα. Και τα ψέματά του δεν σταματούν εδώ. Ο πρωθυπουργός στη Βουλή μόλις την περασμένη Δευτέρα, παρουσίασε στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία οι πλειστηριασμοί που έγιναν φέτος δεν ξεπερνούν τους 500! Μάλλον ο κύριος Τσίπρας ξεχνά, ότι ειδικά φέτος, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι απείχαν τις περισσότερες μέρες από τα καθήκοντά τους! Άρα ποιος θα κάνει τους πλειστηριασμούς; Άρα κάποιος συνεχίζει να κοροιδεύει τον κόσμο...

Δείτε τι λένε οι πολίτες στο Newsbomb.gr

Για την ιστορία, το τελευταίο διήμερο μόνο η Γενική Γραμματεία Εσόδων προγραμματίζει περισσότερους από 16.000 πλειστηριασμούς έως το τέλος του έτους – εκ των οποίων πολλοί αφορούν πρώτη κατοικία -, ενώ οι αντίστοιχοι πλειστηριασμοί από τράπεζες υπολογίζονται στους 500 με 600! Και η κοροιδία συνεχίζεται με τον πρωθυπουργό να «δεσμεύεται» ότι θα υπάρξει άμεσα νομοθετική παρέμβαση για την προστασία της πρώτης κατοικίας όχι μόνον για χρέη προς τις τράπεζες αλλά και για οφειλές προς το Δημόσιο και τους Δήμους!

Σε μία εποχή που η ανεργία «κατακυριεύει» την αγορά εργασίας, οι μισθοί και οι συντάξεις είναι πετσοκομμένοι, και οι συμπολίτες μας δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα βασικά, έρχεται η κυβέρνηση της Αριστεράς και τους «πετάει» κυριολεκτικά στο δρόμο! Οι πολίτες όμως, έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους και τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά. Η ασυδοσία της κυβέρνησης να πλειστηριάζει κατοικίες για χρέη μόλις 500 ευρώ, θα «στοιχίσει» πολύ ακριβά στην κυβέρνηση. Πλειστηριασμοί κατοικιών, μειώσεις συντάξεων και τηλεοπτικές άδειες ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου για την κυβέρνηση που βρίσκεται μόνο μπροστά σε αδιέξοδα... Η κυβέρνηση της Αριστεράς τα έβαλε με τους αδύναμους πολίτες και αυτό θα το πληρώσει...

Σχετικές ειδήσεις