ΕΛΛΑΔΑ

Η κακοκαιρία χτύπησε τα Χανιά: Πλημμύρισαν δρόμοι από τις έντονες βροχοπτώσεις

Η κακοκαιρία χτύπησε τα Χανιά: Πλημμύρισαν δρόμοι από τις έντονες βροχοπτώσεις

Προβλήματα από την κακοκαιρία και τις ισχυρές βροχοπτώσεις στα Χανιά από το βράδυ της Κυριακής (30/10).

Λόγω της έντασης του νερού υπερφορτώθηκαν τα δίκτυα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης με αποτέλεσμα να έχουν αναφερθεί προβλήματα που ωστόσο αντιμετωπίζονται από συνεργεία της επιχείρησης.

Στον κόμβο του ΜΑΙΧ στη Λεωφόρο Σούδας έσπασε πυροσβεστικός κρουνός με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πίδακας νερού ενώ μεγάλη συγκέντρωση υδάτων λόγω της βροχής υπήρξε στον κόμβο Σούδας στο τμήμα Μουρνιές - Βαμβακόπουλο του οδικού δικτύου προς Κίσαμο και στη γέφυρα Βρυσσών.

Περιορισμένης έκτασης κατάπτωσης χωμάτων είχαμε σε σημεία του εθνικού οδικού δικτύου, ενώ στην πόλη των Χανίων και κυρίως στους κεντρικούς δρόμους παρατηρήθηκε έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς όλοι έκαναν χρήση των αυτοκινήτων τους για να μετακινηθούν.

Λόγω της καταρρακτώδους βροχής μεγάλες ποσότητες νερού έχουν συγκεντρωθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Μάλεμε όπου έχει προγραμματιστεί για τις 5 η έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Κισαμικός - ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Για την τύχη του αγώνα βάσει του κανονισμού θα αποφασίσει μετά από επιθεώρηση του χώρου ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Με δυσκολία πραγματοποιούνται οι πτήσεις από και προς τα Χανιά

Προβλήματα σε προγραμματισμένες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», έχει προκαλέσει η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες ώρες τα Χανιά.

Λόγω αδυναμίας προσέγγισης του αεροσκάφους δεν πραγματοποιήθηκαν οι πτήσεις της Aegean από Αθήνα για Χανιά, η πτήση από Χανιά για Αθήνα ενώ μία ακόμα πτήση εξωτερικού, αν και προσέγγισε το «Δασκαλογιάννης» κατευθύνθηκε στη Ρόδο.

Στην περιοχή του αεροδρομίου Χανίων εκτός από την έντονη βροχόπτωση και τη χαμηλή νέφωση παρατηρούνται ριπές ανέμων μέχρι και 45 κόμβους.

Σχετικές ειδήσεις