ΕΛΛΑΔΑ

Μαραθώνιος Αθήνας 2016: Με τι καιρό θα τρέξουν οι δρομείς

Μαραθώνιος Αθήνας 2016: Με τι καιρό θα τρέξουν οι δρομείς

Η μεγάλη γιορτή έφτασε και περισσότεροι από 50.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα βάλουν τα αθλητικά τους και θα τρέξουν στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή (13/11).

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων αποτελεί ρεκόρ!

Η εκκίνηση των αγώνων δρόμου 5.000 και 10.000 μέτρων γίνεται στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας , στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη, με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα.

Λόγω του Μαραθωνίου θα ισχύσουν, από το Σάββατο, προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σ΄ όλους τους Δήμους απ΄όπου θα διέλθουν οι δρομείς την Κυριακή.

Η επιδείνωση του καιρού που ξεκίνησε από το βράδυ της Παρασκευής, δεν θα επηρεάσει όπως φαίνεται τον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Αναλυτικότερα, η αλλαγή του καιρού ξεκίνησε από τα βορειοδυτικά, ενώ τα κύρια χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μπορεί τοπικά να συνοδευτούν και από χαλάζι, ενώ οι άνεμοι θα ενισχυθούν σημαντικά, φτάνοντας κατά τόπους και τα 8 μποφόρ.

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν το βράδυ του Σαββάτου, καθώς και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα κυμανθεί από τους 14 μέχρι τους 21 βαθμούς Κελσίου ενώ οι βροχές θα υποχωρήσουν προς το βράδυ.

Την Κυριακή η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 μέχρι 20 βαθμούς Κελσίου, οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις.

Δείτε ΕΔΩ τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από σήμερα

Σχετικές ειδήσεις