ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Ατελείωτες ουρές στο «Σταύρος Νιάρχος» για την ομιλία του (pics)

Επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα: Ατελείωτες ουρές στο «Σταύρος Νιάρχος» για την ομιλία του (pics)

Επίσκεψη Ομπάμα | Ειδήσεις:Με καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει η ομιλία του Αμερικανού Προέδρου στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται η ξενάγησή του στο Μουσείο Ακρόπολης.

Ρεπορτάζ Διονυσία Προκόπη

Τεράστιες είναι οι ουρές που έχουν σχηματιστεί έξω από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τους καλεσμένους που έχουν πάρει την πολυπόθητη πρόσκληση για την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

Σχολεία και λοιποί καλεσμένοι περιμένουν υπομονετικά να περάσουν τους ελέγχους και να μπουν μέσα στο κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος για την ομιλία, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Σε όλο τον περίβολο του Ιδρύματος υπάρχουν άντρες της secret service, αλλά και άντρες των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων που «χτενίζουν» κυριολεκτικά την περιοχή.

Ενδεικτικό είναι ότι σχηματίστηκε ουρά 500 μέτρων στην είσοδο του Ιδρύματος.

Από νωρίς υπάρχει μεγάλη προσέλευση των πολιτών που θα βρίσκονται στο ακροατήριο για να ακούσουν την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου, ενώ ήδη έχουν φτάσει πολλοί βουλευτές, πολιτικοί και επιχειρηματίες, οι οποίοι αναμένεται να παρακολουθήσουν την ομιλία.

Μεταξύ άλλων έχουν θεαθεί ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννη, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Σχετικές ειδήσεις