ΕΛΛΑΔΑ

Γαργαλιάνοι: Ο άγριος καβγάς της 35χρονης με τον άντρα της - «Δεν σε γουστάρω, θα βρω άλλον»

Γαργαλιάνοι: Ο άγριος καβγάς της 35χρονης με τον άντρα της - «Δεν σε γουστάρω, θα βρω άλλον»

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία της 35χρονης Γεωργίας, της πολύτεκνης μητέρας που βρέθηκε στο αυτοκίνητό της νεκρή με μία σφαίρα στο κεφάλι.

Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε η άτυχη πολύτεκνη μητέρα, την Τρίτη στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στη Μεταμόρφωση του δήμου Πύλου-Νέστορος. Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την δολοφονία της Γεωργίας, ενώ η άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα δύο κινητά της άτυχης 35χρονης αναμένεται να ρίξει φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Η μητέρα της δολοφονημένης 35χρονης αλλά και η πεθερά της μιλώντας σε εκπομπή του Ε μετέφεραν τον τσακωμό που είχε το ζευγάρι λίγες ώρες πριν η άτυχη μητέρα βρεθεί νεκρή.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και για ένα σύζυγο που δεν χαλούσε ποτέ χατίρι στη γυναίκα του. Ωστόσο εκείνη την Παρασκευή οι δυο τους τσακώθηκαν για έναν ανούσιο λόγο, όπως είπαν οι δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της πεθεράς της, η Γεωργία μετά τον καβγά με τον άντρα της έφυγε από το σπίτι γύρω στις 21:00 το βράδυ. Ο άντρας της 35χρονης φέρεται να είπε στη μητέρα του για τον τσακωμό: «Δεν με θέλει, με χωρίζει, με εγκαταλείπει», ενώ μετέφερε ότι η Γεωργία του είπε: «Δεν σε γουστάρω, θα βρω κάποιον άλλο που να μου αρέσει».

Διαβάστε ΕΔΩ το χρονικό της δολοφονίας

Σχετικές ειδήσεις